Necatibey Ortaokulu

Vizyon: 2023 Eğitim vizyonu doğrultusunda; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültürlere meraklı ve duyarlı, milli manevi değerlerine bağlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirme arzusu ile çalışan ve bu yönleriyle bölgesinde seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: B İ Z; Okulumuzun bütün birimleriyle bireysel farklılıkları gözeten, her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmayı hedefleyen eğitim anlayışı ile yarının bilgi toplumuna hazır, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek için V A R I Z.

Başarılar:

Saatler: Sabah 07:00-12:40
Sportif Etkinlikler: Kız Hentbol, Erkek Hentbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://necatibeyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAVUŞOĞLU MAH. OKUL SK. NUREDDIN ZENGI ILKOKULU BLOK NO: 4/2 YEŞİLYURT / MALATYA

Yerleşim Yeri - Çavuşoğlu Mahallesi

Ulaşım HALK OTOBÜSÜ